USB 3.0 A tipe 90 derajat 9 pin Inti karét biru Tambihkeun panutup tukang sareng serpihan konektor USB femal

Katerangan pondok:

Panjelasan Produk
Ngaran barang: USB 3.0
Peunteun: DC 30V 0.2A
lalawanan insulasi: ≥1000mΩ mnt.500V DC
kakuatan diéléktrik: 250V AC pikeun 1 mnt
Résistansi kontak: ≤50mΩ
gaya sisipan: ≤35N
Gaya ékstraksi: ≥10N
Pamakéan:
-Utamina dianggo dina industri high-end, sapertos produk antarmuka kaméra digital, asesoris komputer, cocooan éléktronik, antarbeungeut ngecas telepon sélulér sareng produk sanésna kedah dieusi.

Rincian produk

Tag produk

O1CN015Yblp31Z4AMkvErG3_!!1008293140-0-cib

Bagian hareup diwangun ku opat bagian

O1CN01Sf4nDx1Z4AMmneToT_!!1008293140-0-cib

Bagian hareup diwangun ku opat bagian

O1CN01RUVp2M1Z4AMoWc1Ov_!!1008293140-0-cib

Bagian hareup diwangun ku opat bagian

O1CN01FQoIAG1Z4AMXEX1ll_!!1008293140-0-cib
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali