Warta

  • Panyambung wafer

    Panyambung wafer

    Panyambung Wafer Ieu disebut oge konektor, colokan jeung stop kontak di Cina.Umumna nujul kana konektor listrik.Ie alat nyambungkeun dua alat aktip pikeun ngirimkeun arus atawa sinyal.Hal ieu loba dipaké dina aviation, aerospace, pertahanan nasional jeung sistem militér lianna.Alesan pikeun ngagunakeun ...
    Maca deui
  • panganteur jaringan RJ45

    panganteur jaringan RJ45

    Bubuka pikeun panganteur jaringan RJ45: panganteur RJ45: Ieu milik konektor, jeung struktur diwangun ku colokan a (konektor, sirah kristal) jeung stop kontak a (modul).colokan ngabogaan 8 alur jeung 8 kontak.Ieu mangrupikeun panyambung sinyal jaringan anu dianggo dina alat jaringan.Bédana antara...
    Maca deui
  • Aplikasi tact switch dina kahirupan urang

    Aplikasi tact switch dina kahirupan urang

    Aplikasi tact switch dina kahirupan urang Urang sadayana terang yén dina kahirupan sapopoe, saklar teuing akrab pikeun sadayana.Aya seueur jinis saklar di pasar, kalebet saklar pinter, saklar anu diaktipkeun sora, sareng saklar multi-fungsi.Kuring bakal ngenalkeun anjeun kana jinis saklar ...
    Maca deui
  • Shouhan Technology Co., Ltd, Kompetisi Tim Penjualan Ti 19 Méi nepi ka 8 Juni

    Shouhan Technology Co., Ltd, Kompetisi Tim Penjualan Ti 19 Méi nepi ka 8 Juni

    Maca deui
  • Ulang taun ka-8 Shouhan Technology

    Ulang taun ka-8 Shouhan Technology

    Ulang taun ka-8 Shouhan Technology Dina 6 Méi 2022, Shouhan Technology ngiringan ulang taun kadalapan.Karyawan cabang penjualan Shenzhen perusahaan ngariung ngagungkeun ulang taun ka-8.1) Tanda tangan karyawan salaku souvenir 2) Anu mimiti, perusahaan ngaganjar t...
    Maca deui
  • 2022.05.06, perayaan ulang taun ka-8 Shenzhen Shouhan Technology Co., Ltd.

    2022.05.06, perayaan ulang taun ka-8 Shenzhen Shouhan Technology Co., Ltd.

    Kami mangrupikeun perusahaan anu khusus dina Tact Switch, DC Socket, Headphone Jack, Slide Switch, Rocker Switch, USB Connector sareng Switch anu sanés pikeun nyayogikeun solusi soket switch profésional. Produk kami diékspor ka langkung ti 50 nagara sareng daérah, sapertos sakumaha Cina Taiwan, Serikat ...
    Maca deui
  • Saklar Geter

    Saklar Geter

    Sakelar Geter Saklar geter mangrupikeun alat panyalindungan saderhana anu ngaraos geter sareng micu alarm atanapi mareuman mesin upami geterna ngaleuwihan tingkat ambang anu disetél.Saklar geter tiasa ngaraosan geter kusabab lepat sapertos teu saimbang, misalignment, looseness, bearis…
    Maca deui
  • Mikro Wates Pindah Klasifikasi sarta aplikasi mikro switch

    Mikro Wates Pindah Klasifikasi sarta aplikasi mikro switch

    Klasifikasi sarta aplikasi tina switch wates mikro Aya loba jenis mikro-switch, sarta aya ratusan struktur internal.Aranjeunna dibagi kana tipe biasa, ukuran leutik sarta ultra-leutik nurutkeun polumeu.Numutkeun kinerja pelindung, aya tipe waterproof, ...
    Maca deui
  • Rocker switch widang Aplikasi, faults jeung métode instalasi bener

    Rocker switch widang Aplikasi, faults jeung métode instalasi bener

    Rocker switch Widang aplikasi, faults jeung métode instalasi bener Label: rocker switch kalawan lampu dipingpin, rocker switch, parahu switch Rocker switch mangrupa trend ngembangkeun industri manufaktur switch éléktronik, sarta ngaran lengkep nyaeta rocker switch.Strukturna kira-kira sarua jeung ...
    Maca deui
  • Shouhan produk Port Ngecas USB anu paling laris taun 2022- seueur jinis mirco sareng port ngecas tipe-c telepon sélulér

    Shouhan produk Port Ngecas USB anu paling laris taun 2022- seueur jinis mirco sareng port ngecas tipe-c telepon sélulér

    Shouhan produk USB Charging Port paling laris taun 2022- seueur jinis mirco sareng port ngecas tipe-c telepon sélulér Dina taun 2022, pikeun nyumponan kabutuhan palanggan, shouhan ngaluncurkeun sababaraha jinis mirco sareng port ngecas tipe-c anu béda-béda. telepon sélulér merek, anu cocog pikeun ngalereskeun, borongan sareng ...
    Maca deui
  • Produk anyar ditambahkeun kana ranté produk Shouhan urang - produk inti ferrite

    Produk anyar ditambahkeun kana ranté produk Shouhan urang - produk inti ferrite

    Produk anyar ditambahkeun kana ranté produk Shouhan urang - produk inti ferrite Dina raraga enrich ranté produk urang, kami geus ditambahkeun produk inti ferrite kalayan diaméter jero 3.5mm, 5mm, 7mm, 9mm, 11mm, 13mm.Dina waktu nu sarua, urang bisa nampa produk ngaropéa tur kapang kabuka sarta custo ...
    Maca deui
  • Saklar taktik Shouhan, saklar tombol sareng saklar rocker nampi sertifikasi 'CE'

    Saklar taktik Shouhan, saklar tombol sareng saklar rocker nampi sertifikasi 'CE'

    Pikeun ngalegaan pasar luar negeri di 2022, shouhan parantos ngadamel sertifikasi CE pikeun produkna, anu hartosna produk kualitas luhur shouhan tiasa dipercaya.Saklar tipe kapal di handap ieu, saklar tombol sareng saklar touch shouhan parantos nampi sertifikasi CE: 1) ROCKER SWI ...
    Maca deui
  • 2022 produk anyar datang!runtuyan produk waterproof

    2022 produk anyar datang!runtuyan produk waterproof

    Shouhan ngaluncurkeun produk énggal dina taun 2022, produk séri tahan cai Taun 2022, pikeun nyumponan kabutuhan palanggan, shouhan ngaluncurkeun saklar taktik tahan cai, konektor micro USB tahan cai sareng konektor tipe-C, saklar wates mikro tahan cai, saklar tombol logam tahan cai, sareng sajabana asup.Cai anu ...
    Maca deui
  • Aplikasi Microswitch

    Aplikasi Microswitch

    Saklar mikro, disebut oge saklar wates mikro, dina alat sirkuit bursa sering pikeun kontrol otomatis tur panyalindungan kaamanan jeung sajabana, anu loba dipaké dina panerapan listrik rumah tangga alat éléktronik tina sistem kakuatan tambang alat-alat listrik, kitu ogé widang militér kayaning aerospace sh.. .
    Maca deui
  • Shouhan nampi sertifikasi sistem manajemen kualitas 'iso9001'

    Shouhan nampi sertifikasi sistem manajemen kualitas 'iso9001'

    Dina Agustus, otoritas sertifikasi ISO9001 mariksa kontrol kualitas asup kami pikeun bahan baku, kontrol kualitas dina produksi jeung prosés manufaktur, sarta inspeksi sampling kualitas pangiriman produk.Otoritas sertifikasi ISO9001 ogé mariksa kami ...
    Maca deui
  • Produsén saklar taktik Shenzhen–ShouHan Tech, rahasia anu anjeun kedah terang nalika milih saklar taktik

    Produsén saklar taktik Shenzhen–ShouHan Tech, rahasia anu anjeun kedah terang nalika milih saklar taktik

    Didirikeun taun 2008 di kota Wenzhou, Propinsi ZheJiang, SHOUHAN Téhnologi mangrupakeun produsén specilized dina ngahasilkeun kawijaksanaan switch, switch slide jeung chargers jsb Dina awal urang ngan relied on handmade jeung saacan 2011 urang diwangun-up garis produksi otomatis.Dina 2014 departemén penjualan ...
    Maca deui
  • saklar taktil ku SHOUHAN

    saklar taktil ku SHOUHAN

    Tactile switch mangrupa on / off switch éléktronik.Tact switch nyaéta saklar éléktromékanis taktil pikeun keyboard, keypads, instrumen atawa aplikasi panel kontrol interface.Saklar kawijaksanaan ngaréaksikeun interaksi pangguna sareng tombol atanapi saklar nalika kontak sareng panel kontrol di handap....
    Maca deui
  • konektor USB 2.0 / 3.0 / tipe c 3.1

    konektor USB 2.0 / 3.0 / tipe c 3.1

    Port USB parantos janten standar industri pikeun sambungan dina ampir unggal alat éléktronik salami sababaraha dekade.Pasti, éta sanés hal anu paling seru di dunya anu aya hubunganana sareng komputer, tapi éta mangrupikeun hal anu penting.Port USB parantos ngalangkungan seueur parobahan faktor bentuk fisik sareng v ...
    Maca deui
  • Stereo Phone Jack Panyambung DC Jack DIP / SMT

    Stereo Phone Jack Panyambung DC Jack DIP / SMT

    Stereo Telepon Jack Panyambung DC Jack DIP/SMT Aplikasi: Kaasup kakuatan low on / off desain, instrumentasi, telekomunikasi, kinerja audio, komputer / server, jaringan jeung leuwih.1) Produk komputer2) Produk konsumén3) Mesin komunikasi4) Spesifikasi Instrumentasi:1.Kontak Re...
    Maca deui
  • Naon téh Switch Tactile?

    Naon téh Switch Tactile?

    Naon Saklar Taktil? Saklar taktil mangrupikeun saklar éléktronik hurung/pareum anu ngan ukur hurung nalika tombol dipencet atanapi upami aya parobahan tekanan anu pasti.Cara séjén pikeun nganggap éta, salaku sakedapan ngadamel atanapi saklar rem.Pas hiji tombol switch taktil dileupaskeun, sirkuit peupeus ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2