sajarah parusahaan

Axis waktos

Prosés ngembangkeun pausahaan

2008

Jalur produksi munggaran didirikeun di pabrik Zhejiang.

2011

Operasi produksi garis otomatis parantos réngsé.

2011

Impor garis produksi munggaran

2014

Ngadegkeun tim penjualan cabang Shenzhen Bao'an.

2015

Ngadegkeun diri ngawangun brand: Shouhan

2019

Janten supplier PISEN, COOLPAD, TAIER sareng perusahaan anu didaptarkeun sanés.ngahontal gawé babarengan strategis sareng mitra terkenal Korea ROSWIN di 2019.