carita brand

Industri pilihan kahiji, industri ngarah

carita merek Shouhan

"Mun elmu pangaweruh jeung teknologi maju, bangsa bakal makmur, sarta lamun sains jeung teknologi kuat, nagara bakal kuat". sakumna masarakat ngagaduhan syarat anu langkung luhur pikeun kualitas sareng jasa komponén éléktronik.

"Industri pilihan kahiji, industri ngarah"!

"Shouhan" merek bebas dilahirkeun di 2016. Prosés kalahiran na panjang, sarta eta oge condenses hikmah jeung kesang sakabeh tim founding.

Dina 2013, Dina kapamimpinan tina pangadeg "téhnologi Shouhan", Shenzhen shouhan Téhnologi Co., Ltd ieu quietly diadegkeun dina slogan "ngan nyieun produk diperlukeun ku konsumén jeung nyieun kualitas luhur-tungtung domestik".Sanggeus tilu taun honing jeung inovasi, jeung kesang jeung usaha sadaya jalma shouhan, tingkat layanan komprehensif ngeunaan "Shouhan" mimiti mingpin forefront industri dina 2016, dijieun narabas dina kategori produk, disetir tumuwuhna gancang tina volume bisnis téhnologi shouhan sarta terus naek ka jangkungna commanding anyar!Dina 2018, dina nyanghareupan kasempetan jeung tantangan, dina raraga dilegakeun skala parusahaan, pangadeg brand taliti rencanana tur ngadegkeun tim dagang asing munggaran, salajengna dimekarkeun deployment strategis pasar global parusahaan, sarta nyandak hiji hambalan badag dina jalan ka hareup. !

Ti 2013 dugi ka 2018 mangrupikeun prosés akumulasi.Kalayan usaha sadaya jalma shouhan, "Honing masihan ujung anu seukeut kana pedang", sareng dina harepan sadayana, "Shouhan" merek mandiri lahir.Lahirna hartina jaman baheula geus kaliwat jeung lalampahan anyar geus dimimitian.Kalayan kerja keras sadaya anggota tim téknologi "shouhan", dina taun 2017, perusahaan kami ngahontal hubungan koperasi jangka panjang sareng seueur perusahaan anu didaptarkeun, khususna saham PISEN, Alibaba, Taier sareng perusahaan didaptarkeun anu sanés.

Nepi ka 2018, "Shouhan" brand boga jumlahna aya ratusan produk na rébuan model, nu bisa minuhan kaperluan konsumén ka extent greatest sarta nyadiakeun konsumén jeung hiji-eureun pangalaman purchasing sahiji stop kontak switch kalawan produk kualitas luhur sarta layanan kelas munggaran. efisiensi.

"Henteu hilap niat asli sareng maju ka hareup", "Shouhan" parantos patuh kana pamekaran inovatif, ngalaksanakeun padamelan anu saé dina kualitas produk sareng nyayogikeun jasa kualitas luhur" Hayu saklar sareng soket asup kana rébuan rumah tangga sareng ngamajukeun sadaya- Pangwangunan buleud industri "nyaéta misi pangembangan sadaya jalma Shouhan!