mini Rocker switch KCD11-3Pin on-off switch

Katerangan pondok:

Panjelasan Produk
Ngaran item: Rocker switch
Modél No.: KCD11-3Pin
Peunteun: AC250V 3A
lalawanan insulasi: 100mΩ max 250V DC
Tegangan tahan: AC 3000V (50Hz atanapi 60Hz)
Résistansi kontak: 50mΩ max.
Suhu operasi.rentang: -25 ℃ - + 85 ℃
Hirupna: 10.000 siklus mnt
Pamakéan:
- Saklar kami loba dipaké dina widang produk rumah tangga leutik, alat komunikasi, generator énergi, parabot listrik, lampu meja, motor listrik, mobil motor listrik, cocooan listrik, fasilitas médis, stop kontak, jsb

Rincian produk

Tag produk

Keunggulan Produk Rocker Switch:

Saklar rocker kutub tunggal dina sababaraha konfigurasi listrik.Kasus hideung, rupa-rupa warna aktuator,

solder lug atanapi terminal pc lempeng, pérak atawa emas plated terminal.Ratings nepi ka 3 amps.

Pangiriman gancang, conto gratis, produk sareng laporan uji RoHS sareng sertifikasi CE, umur siklus langkung ti

10000 kali, dijamin jasa saatos-jualan, rojongan teknis na dangong layanan alus

Widang aplikasi:

Saklar kami loba dipaké dina widang produk rumah tangga leutik, alat komunikasi, tanaga

generator, parabot listrik, lampu meja, motor listrik, mobil motor listrik, cocooan listrik, fasilitas médis, stop kontak, jsb

Kaunggulan pabrik:

Kalayan 13 taun pangalaman industri, perusahaan parantos lulus sertifikasi ISO9001, sajumlah sertipikat patén,

leuwih ti 5300 konsumén koperasi, loba konsumén pausahaan didaptarkeun, 106 pagawé, 12 punches hardware,

18 mesin suntik molding, 26 mesin assembly pinuh-otomatis, 32 mesin nguji pinuh-otomatis,

21 mesin uji semi-otomatis, 12 mesin uji kahirupan sareng 25 alat uji anu sanés

Saklar rocker kami tiasa lulus tés di handap ieu:

1) uji solderability

luhureun terminal kudu dipped 1mm dina mandi solder of 240 ± 5 ℃ pikeun 3 ± 0,5 detik

2) lalawanan ka soldering test panas reflow kaayaan soldering:

preheat: suhu dina beungeut foil tambaga kedah ngahontal 180 ℃.120s sanggeus pcb nu

diasupkeun kana alat patri.suhu tallest: suhu dina beungeut foil tambaga

kudu ngahontal suhu puncak 260±5 ℃ kalawan dina 20 detik.

3) lalawanan ka test panas soldering

métode soldering beusi:

suhu bit 330±5 ℃ aplikasi

waktos soldering beusi 3 ± 0,5 detik

tapi tekanan kaleuleuwihan teu kudu dilarapkeun ka terminal

4) uji kalembaban

jack kudu disimpen dina suhu

40 ± 2 ℃ sareng kalembaban 90% dugi ka 96% salami 96 jam, teras jack kedah dijaga dina standar.

kaayaan atmosfir pikeun 1 hr pikeun prosedur séjén

5) Tes Ngabuburit Suhu

Tegangan DC 1,5 kali saloba tegangan dipeunteun bakal diterapkeun terus antara padeukeut

dina 60 ± 2 ℃ jeung 90 ~ 95 %RH pikeun 500hours, switch bakal diwenangkeun nangtung dina suhu normal

sareng kaayaan kalembaban salami 1 jam, sareng pangukuran kedah dilakukeun dina 1 jam, saatos éta, tetes cai

bakal eliminates.After test lalawanan kontak: 100mΩMax, Insulasi lalawanan: 10mΩMin,

switch rocker kedah bébas tina Abnormalitas dina konstruksi penampilan.

6) Uji kabut uyah

Saklar bakal dipariksa sanggeus tés handap:

(1) Suhu: 35±2 ℃

(2) Solusi uyah: 5±1% (Padet dumasar massa)

(3) Lilana: 24±1jam

Saatos uji, deposit uyah kedah dipiceun ku cai anu ngalir, sareng henteu aya korosi anu luar biasa

kudu dipikawanoh dina bagian logam.

7) tés hirup siklus

10.000 siklus operasi kudu dipigawé terus-terusan dina laju 80 siklus per menit kalawan

3A, 250V AC

 

 

uslzm2ih0nj KCD11 KCD11 diménsi2 4 5 7 6 8 9 10 11 12 13 14

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali