headphone jack tanpa sirah SMT Pj-381-4p headless earphone jack

Katerangan pondok:

Panjelasan Produk
Ngaran barang: Earphone jack
Modél No .: PJ381 earphone jack
Peunteun: DC 30V 0.5A
lalawanan insulasi: 100mΩ max 250V DC
Tahan tegangan: AC500V (50Hz) mnt
Résistansi kontak: 50mΩ max.
Suhu operasi.rentang: -30 ℃ ~ + 70 ℃
Hirupna: 5.000 siklus mnt
gaya Actuating: 3-30N
Pamakéan:
- Fungsi sareng pamilih pita saklar pikeun desain stereo ponsel, CD, telepon nirkabel, MP3, komputer notebook digital, DVD, kaméra angka, jsb.

Rincian produk

Tag produk

Keunggulan produk:

Pangiriman gancang, conto gratis, produk sareng laporan uji SGS RoHS, siklus hirup langkung ti 5000 kali,résistansi suhu luhur patch,jasa saatos-jualan dijamin, rojongan teknis na dangong layanan alus

 

Widang aplikasi: 

Produk earphone, instrumen jeung alat, éléktronika konsumén, panerapan rumah tangga, produk kaamanan, alat hi-fi, alat akustik

 

Kaunggulan pabrik:

Kalawan 13 taun pangalaman industri, parusahaan geus kaliwat sertifikasi ISO9001, sajumlah sertipikat patén, leuwih ti 5300 konsumén koperasi, loba konsumén pausahaan didaptarkeun, 106 pagawé, 12 punches hardware, 18 mesin suntik molding, 26 mesin assembly pinuh-otomatis. , 32 mesin uji otomatis pinuh, 21 mesin uji semi-otomatis, 12 mesin uji kahirupan sareng 25 alat uji anu sanés

 

Produk kami nyumponan sarat di handap ieu sareng tiasa lulus tés di handap ieu:

1) rentang suhu:pamakéan dina -30~70ºc

2) kisaran standar kaayaan atmosfir pikeun pangukuran sareng tés nyaéta kieu:

(1) antara awak jeung konduktor: 5ºc mun 35 ℃

(2) antara konduktor teu jadi kontak:45% nepi ka 85%

(3) tekanan:86kpa nepi ka 106kpa

3) sambungan jeung kakuatan disconnection

Pangukuran kedah dilakukeun saatos nyambungkeun sareng ngaleupaskeun nganggo gauge colokan standar 3 kali, sambungan sareng kakuatan putus 5-15n

4) kakuatan terminal

beban statik 0.1n/m (1kgf/cm) kudu diterapkeun ka ujung terminal salila 1 mnt ka sagala arah.

moal aya karuksakan kana terminal kayaning retakan, looseness atawa muter listrik, sarta ciri mékanis bakal wareg

5) lalawanan kontak

diukur dina arus leutik(100m atanapi kirang1000hz, résistansi kontak ≤30mω

6) lalawanan insulasi

Larapkeun tegangan 500v dc salami 1 mnt ka bagian-bagian di handap ieu saatos pangukuran kedah dilakukeun:

(1) antara awak jeung konduktor

(2) antara konduktor teu jadi kontak

(3) antara konduktor teu jadi lamun colokan diselapkeun dc 500v 1 mnt lalawanan insulasi ≥100mω

7) peunteun:dc 30v 0.2a

8) kakuatan diéléktrik: ac 250v ims (50 ~ 60hz) pikeun 1 mnt lalampahan ayeuna: 0.5ma

(1) antara awak jeung konduktor

(2) antara konduktor teu jadi contacl

(3) antara konduktor teu jadi lamun colokan diselapkeun dc 250v 1 mnt

9) uji solderability

luhureun terminal kudu dipped 1mm dina mandi solder of 240 ± 5 ℃ pikeun 3 ± 0,5 detik

10) lalawanan ka soldering test panas reflow kaayaan soldering:

preheat: suhu dina beungeut foil tambaga kedah ngahontal 180 ℃.120s sanggeus pcb nu

diasupkeun kana alat patri.hawa tallest: suhu dina beungeut foil tambaga kedah ngahontal suhu puncak 260±5 ℃ kalawan dina 20 detik.

11) lalawanan ka test panas soldering

métode soldering beusi:

suhu bit 330±5 ℃ aplikasi

waktos soldering beusi 3 ± 0,5 detik

tapi tekanan kaleuleuwihan teu kudu dilarapkeun ka terminal

13) uji kalembaban

jack kudu disimpen dina suhu

tina 40 ± 2 ℃ jeung kalembaban 90% nepi ka 96% pikeun 96 hr, mangka jack kudu dijaga dina kaayaan atmosfir standar pikeun 1 hr pikeun prosedur séjén

14) uji panas

Theteleponjack kudu disimpen dina suhu 70 ± 2 ℃ salila 96 jam,lajeng eta bakal subjected kana recovery dikawasa mbasurbm

15) tés tiis

jack kudu disimpen dina suhu -25 ± 3 ℃ pikeun 96 jam lajeng eta bakal subjected kana kaayaan recovery dikawasa pikeun 1 jam sanggeus éta.

16) tés hirup

dina kaayaan rating(beban non-induktif

sambungan sareng pegatna kedah dilakukeun 5000 siklus dina laju 10 dugi ka 20 siklus / mnt

17) test shock tiis & panas

jack bakal subjected to5 siklus tina kaayaan di handap ieu ditémbongkeun dina gambar, lajeng wajib balik sarta diwenangkeun tetep dina kaayaan ambient kamar pikeun 30 menit..

Tdi dieu moal aya deformasi atanapi retakan dina bagian anu dibentuk.sisipan&kakuatan ékstraksi: 3 ka 20n

lalawanan kontak: max.30mω

lalawanan insulasi: min.100 mω

tegangan tahan diéléktrik: 500vac / mnt (antara terminal)





  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali