mini Geser switch MSS22C02 SMD / SMT miniatur switch 2 posisi kalawan slot tipe H

Katerangan pondok:

Katerangan produksi
Ngaran barang: Geser switch
Hirupna: 10.000 siklus
gaya operasi: 250±100gf
Operasi temp.range: -10 ℃ ~ + 70 ℃
Ayeuna: 2A/5A
tegangan: 120V / 250V
Pamakéan:
- Kanggo operasi alat telekomunikasi sapertos telepon sélulér, alat audio, alat kantor, alat komunikasi, camcoders, audio portabel, radio mobil jsb.

Rincian produk

Tag produk

Jumlah modél: MSS12C02

Max.Ayeuna: 0.1A;Max.tegangan: 12V
Mech anical Kahirupan: 10.000 siklus
Ngaran produk: Geser Pindah MSS12C02 SMD / SMT miniatur switch 2 posisi
Warna: Pérak/Bodas
Suhu Operasi: -10°C~50°C
Résistansi Kontak: ≤100mΩ; Résistansi Insulasi: ≥50mΩ
kakuatan diéléktrik: AC250V(50Hz) pikeun 1min
1 2

 

2 4 5 7 6 8 9 10 11 12 13 14

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali