Tentang Kami

Shenzhen Shouhan Téhnologi Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Kami produsén ngarah tina switch kawijaksanaan ti china, kalawan leuwih ti 10 taun pangalaman., kalawan pabrik urang timer diwangun Brand kami Shouhan mangrupakeun mérek dagang reputed di china.

Keunggulan kami secara singkat :
1. Alat produksi otomatis ti Jepang,
2. Kualitas kahiji, nguji ketat pikeun unggal PCS.
3. Kami henteu nampi pesenan harga murah anu teu wajar kalayan kualitas inferior.
4. positioning pasar kami: customer kualitas luhur, sustaining gawé babarengan.
5. Sampel gratis
Langkung ti 2,000 modél saklar
Kapasitas produksi bulanan: 20 juta potongan.
Impor Bahan Baku anu luhur
Rupa-rupa gaya operasi, jangkungna, sareng warna pikeun pilihan anjeun.
Langkung kuantitas pesenan, langkung seueur diskon
Adhering kana konsép "Pikeun ngamekarkeun ku kualitas jeung amanah", urang nyandak kualitas salaku inti urang, sarta mastikeun ngadalikeun kualitas produk.
Urang geus warmly wilujeng sumping ka evey customer nganjang pabrik urang jeung ngabahas pesenan sakumaha requirment Anjeun.

-E6-9C-AA-E6-A0-87-E9-A2-98-24

Budaya Perusahaan

Pikeun ngamajukeun pangwangunan anu séhat sareng ngalayanan masarakat pikeun kamajuan peradaban.

Misi:
Pikeun pamaké: niat jasa ka konsumén, sangkan hirup manusa warni.
Staf: nyiptakeun rohangan pikeun pangwangunan pikeun ningkatkeun nilai staf, ningkatkeun kualitas kahirupan.
Pikeun masarakat: pikeun ngamajukeun pangwangunan anu séhat sareng ngalayanan masarakat pikeun kamajuan peradaban.
Filosofi bisnis:
Integritas!Realistis!Inovasi!Efisien!tanggung jawab!
Prinsip moral:
Rada leungit duit, pernah leungit credibility;Jelas lalaki sia, karya jujur;
Gawé hadé, batur dina iman alus tur pragmatis;Usaha paduli ukuranana, kudu diperlakukeun sarua;

Gaya perusahaan:
Serius, tanggung jawab, ketat, aktip sareng éfisién
Serius:kaunggulan, inquisitive
Éta tanggung jawab pikeun: wani nyandak tanggung jawab dina tungtungna
Ketat:manajemén ketat, grueling.Disiplin diri, jalma hukum anu ketat, sacara ketat dina prosés kerja, ganjaran sareng hukuman anu ketat.
Aktip:Aktif nampi tugas, nyandak inisiatif pikeun nanggung tanggung jawab, nyandak inisiatif pikeun ngaidentipikasi masalah, nyandak inisiatif pikeun ningkatkeun sareng nyampurnakeun.
Éfisién:rencana gawé jelas, respon gancang.Réngsé hiji hal kiwari, isukan ninggalkeun spasi.

Kauntungannana

Pikeun janten pamimpin industri dina jasa

Stabilitas kualitas

kategori lengkep

pangiriman gancang

Gawé babarengan intim

ngeunaan (1)
ngeunaan (2)

Palanggan High Puji