Panyambung wafer

Panyambung wafer

微信图片_20220820162529

Di Cina disebut ogé konektor, colokan jeung stop kontak.Umumna nujul kana konektor listrik.Ie alat nyambungkeun dua alat aktip pikeun ngirimkeun arus atawa sinyal.Hal ieu loba dipaké dina aviation, aerospace, pertahanan nasional jeung sistem militér lianna.

Alesan pikeun ngagunakeunpanyambung wafer

微信图片_20220820163003 微信图片_20220820163008 微信图片_20220820163012

Alesan pikeun pamakéan

Bayangkeun naon anu bakal kajantenan upami teu aya konektor?Dina waktu ieu, sirkuit bakal disambungkeun permanén ku konduktor kontinyu.Contona, upami alat éléktronik disambungkeun ka catu daya, duanana tungtung kawat nyambungkeun kudu pageuh disambungkeun jeung alat éléktronik jeung catu daya ku sababaraha cara (sapertos soldering).

Ku cara kieu, euweuh urusan pikeun produksi atawa pamakéan, éta brings loba kasulitan.Candak batré mobil sabagé conto.Anggap yén kabel batré dibereskeun sarta dilas on batréna, produsén mobil bakal ningkatkeun workload, waktos produksi jeung ongkos masang batréna.Nalika batréna ruksak sarta kudu diganti, mobil kudu dikirim ka stasiun pangropéa, sarta heubeul kudu dihapus ku desoldering, lajeng nu anyar kudu dilas.Ku alatan éta, waragad tanaga gawé leuwih kudu dibayar.Kalayan konektor, anjeun tiasa ngahemat seueur masalah.Ngan meuli batré anyar ti toko, pegatkeun sambungan konektor, cabut batré heubeul, install batré anyar, tur sambungkeun deui konektor.conto basajan ieu illustrates mangpaat konektor.Éta ngajantenkeun desain sareng prosés produksi langkung saé sareng fleksibel, sareng ngirangan biaya produksi sareng perawatan.

Mangpaat tinapanyambungna wafer:

1. Ningkatkeun konektor prosés produksi pikeun simplify prosés assembly produk éléktronik.Ogé simplifies prosés produksi bets;

2. Pangropéa gampang lamun hiji komponén éléktronik gagal, éta bisa gancang diganti lamun konektor dipasang;

3. Gampang pikeun ngamutahirkeun kalawan kamajuan téhnologi, nalika konektor geus dipasang, éta bisa ngamutahirkeun komponén tur ngaganti heubeul kalawan komponén anyar jeung leuwih lengkep;

4. Ningkatkeun kalenturan desain nganggo konektor ngamungkinkeun insinyur gaduh kalenturan anu langkung ageung nalika ngarancang sareng ngahijikeun produk anyar sareng nalika nyusun sistem sareng komponén.


waktos pos: Aug-20-2022