TS45055A Tactile Push Button Switch Tact 4.5 × 4.5 Switch Micro Switch SMD

Katerangan pondok:

Panjelasan Produk:
Ngaran barang: TS45055A Tactile Push Button Switch Tact 4.5 × 4.5 Switch Micro Switch SMD
Suhu operasi: -20 ℃ ± 55 ℃
Kalembaban relatif: ≤85% RH
Peunteun: DC 12V, 50MA
Résistansi kontak: ≤100mΩ
Insulasi lalawanan: ≥100mΩ
Gaya operasi: 260gf ± 50gf
kakuatan balik: 50gf Min
Posisi operasi: 0.15±0.05mm
Hirupna: 100000 siklus mnt
Aplikasi: saklar operasi dina sagala jinis alat éléktronik, sapertos aparat audio, alat kantor, alat komunikasi, alat ukur, set TV, VCRS


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk

Dijual Panas SKRBAAE010 TS45055A 4.5x4.5x0.55mm Tact Switch Surface Mount Jangkungna SMT Reflow Solder Tactile Switch EVQPQMB55

Modél TS45055A
Siklus 100.000 siklus
Suhu Operasi
-30 ℃ ~ + 85 ℃
tegangan dipeunteun 12V DC
kakuatan operasi 260±50gf
Peunteun ayeuna 50mA
H387a946d4d224aeca161ab58887d0ce4i.webp
H23341090cf2d4fbdb66ef5db073ffd8ey

Bagian hareup diwangun ku opat bagian

HTB1h.Xyef1H3KVjSZFBq6zSMXXaU.webp_1

2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali