MSK22D18 2PDT Sisi Dioperasikeun SMD Geser Pindah

Katerangan pondok:

Inpo produk
Ngaran item: switch geser
Modél No.: MSK22D18
kakuatan: DC 50V 0.5A
Résistansi kontak: 30mΩ Max
Résistansi insulasi: 500mΩ Min dina 500V DC
Tahan Tegangan: AC 500V / 1 mnt
gaya Actuating: 2,5 ± 0,5N
Suhu gawé: -25 ~ 85 °

Rincian produk

Tag produk

 

Peunteun ayeuna DC 12V 50mA
Fungsi 2P2T
kakuatan operasi 20gf ± 100gf
Daur hirup 7000~10.000siklus
Suhu operasi -10 ℃ ~ + 50 ℃
Résistansi kontak 100mΩ Maks
lalawanan insulasi 50MΩ Min
kakuatan diéléktrik AC 500V (50Hz-60Hz) 1 mnt, 0,5mA
Kauntungannana Knob eta geus ditambahkeun kawat logam kana eta dina urutan ulah pegat

 

Kauntungannana

1. pabrik boga leuwih ti13taun pangalamandina widang manufaktur switch.

2. Rupa-rupa kategori.Langkung ti 2000 model.

3. kualitas alus.Ngagunakeun bahan baku impor ti Jepang jeung Koréa Kidul.

Langkung ti 85% tina sinyalna manufaktur otomatis produk.

4. alus teuingtim R&D, requests design klien nu wilujeng sumping.

5. Prosés assembly di100.000 kelas bengkel bebas debu.

6. Owing sistem kualitas ISO9001.

7. Tim jasa saatos-jualan.Radiasi global sababaraha outlet jasa.

Aplikasi

Saklar geser nyaéta pikeun ngahurungkeun atawa mareuman sirkuit ku cara ngahurungkeun actuator na (switch cecekelan).Cai mibanda ciri aksi slaider fléksibel, kinerja stabil sarta dipercaya, sarta loba dipaké dina panerapan listrik, mesin, komunikasi, audio digital sarta video, automation wangunan, jeung produk éléktronik.



主图1 1 (1) 2 4 5 7 6 8 9 10 11 12 13 14


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali