Ulang taun ka-8 Shouhan Technology

Tepang taun ka-8Shouhan Téhnologi

Dina 6 Méi 2022,Shouhan Téhnologi ushered dina ulang kadalapan na.Karyawan cabang penjualan Shenzhen perusahaan ngariung ngagungkeun ulang taun ka-8.

1) Tanda tangan karyawan salaku souvenir

图片1 图片2

图片3 图片4

2) Kahiji sakabeh, pausahaan diganjar karyawan anu geus di pausahaan pikeunsataun, tilu taun, lima taun jeung 8taun, sarta karyawan ceuk maranéhna bakal neruskeun nyieun kamajuan jeung parusahaan.

图片5 图片6 图片7

3) Makan siang sareng ngayakeun kagiatan ngawangun kelompok anu warna-warni.

图片8 图片9 图片10 图片11

Shouhan TéhnologiCabang penjualan Shenzhen parantos ningkat tina dua karyawan munggaran di 2014 dugi ka ayeuna 20 karyawan.kinerja na geus ngahontal luhur anyar unggal taun.Ayeuna, éta geus dilayanan ampir10000 konsumén.Pausahaan bakal terus taat kana misi na: hayu switches jeungstop kontakesasupkeun rébuan rumah tangga jeung ngamajukeun ngembangkeun industri.


waktos pos: May-09-2022