panganteur jaringan RJ45

Bubuka pikeun panganteur jaringan RJ45:

RJ45panganteur: Ieu milik konektor, jeung struktur diwangun ku colokan a (konektor, sirah kristal) jeung stop kontak a (modul).colokan ngabogaan 8 alur jeung 8 kontak.Ieu mangrupikeun panyambung sinyal jaringan anu dianggo dina alat jaringan.

图片5

微信图片_20220804174440

Beda antara panganteur RJ45 jeung panganteur RJ11:

panganteur RJ45 dipaké pikeun sinyal jaringan, RJ11 dipaké pikeun sinyal telepon jeung sinyal fax.Urut boga 8 kontak, jaringan sambungan kabel twisted-pasangan boga 8 kawat, sarta dimungkinkeun boga 4 pin na 4 kontak.Duanana pisan sarupa dina penampilan.Urut leuwih badag sarta dimungkinkeun rada leutik.Beda paling akurat dumasar kana jumlah kontak.

图片6

aplikasi produk panganteur RJ45:

panganteur RJ45, ogé katelah panganteur jaringan.Lingkup aplikasi ngawengku LAN internal, sambungan jaringan éksternal, jsb produk panganteur RJ45 umum ngawengku: server jaringan, routing ucing, hub, terminal PC pribadi, printer jeung alat sejenna.

https://www.alibaba.com/product-detail/Computer-component-PCB-modular-jack-RJ45_62241451865.html?spm=a2700.shop_plgr.41413.11.21a02011ZMticg 微信图片_20220804175221

RJ45 panganteur aplikasi industri:

Antarbeungeut RJ45 paling sering dianggo dina industri manufaktur peralatan jaringan, pabrik PC komputer, pabrik alat printer jaringan, sareng industri arsitektur instalasi sistem jaringan.Dina urut, panganteur RJ45 bakal dipaké dina produk rengse, sarta sababaraha produk rengse urut urang bakal dipaké dina lingkungan jaringan pos-diwangun.

图片7 图片8

Komplementaritas antara RJ45 sareng RJ11 dina jaman e-commerce online:

Aplikasi lega antarmuka RJ45 parantos ngamajukeun pamekaran sareng ékspansi e-commerce online, sareng saluran penjualan skala ageung sateuacan e-commerce nyaéta telemarketing, nyaéta, telemarketing.Dina jaman e-commerce, inpormasi tiasa nganteurkeun produk anu langkung akurat, jelas sareng intuitif ngalangkungan platform sareng komunikasi online, nyéépkeun kakosongan anu disababkeun ku déskripsi basa anu terakhir.


waktos pos: Aug-04-2022