Aplikasi tact switch dina kahirupan urang

Aplikasi tina tkalakuanasupuranghirup

Urang sadayana terang yén dina kahirupan sapopoe, saklar teuing akrab pikeun sadayana.Aya sababaraha jinis saklar dina pasaran, kalebet saklar pinter, saklar anu diaktipkeun sora, sarengmulti-fungsisaklar.Kuring baris ngawanohkeun anjeun jenis switch disebutTipe bracket tact switch.Diomongkeun ngeunaan switch kawijaksanaan, dulur saeutik teu wawuh jeung istilah ieu.Kanyataanna, dina kahirupan urang, kayaning speaker leutik, tombol bahan handphone, switch on parabot imah, jsb Ieu milik tipe switch kawijaksanaan.Janten naon fungsi sareng kagunaan saklar kabijaksanaan dina kahirupan urang sapopoé?Hayu urang tingali babarengan salajengna!

 图片1 图片2

1. Fungsi kurungtipe kawijaksanaanpindah.Thekawijaksanaanswitch diwangun ku komponén éléktronik tepat.bahan na dijieun tina bahan husus.Saatos desain anu diulang sareng percobaan anu teu kaétang ku désainer, éta tiasa dilaksanakeun saatos tiasa ngahontal fungsi anu dipikahoyong.Produksi masal, janten pikeun saklar kawijaksanaan, manufaktur saklar kawijaksanaan mangrupikeun prosés anu rumit pisan.

图片3

2. Tujuan kurungngetiktkalakuanpindah.Tact switch loba dipaké dina kahirupan urang sapopoé.Anu kami tingali nyaéta alat éléktronik anu paling dasar sapertos saklar konci alat médis, saklar konci fisik telepon pinter, saklar barang bodas, jsb.Naha aya seueur saklar kawijaksanaan anu dianggo dina kahirupan urang sapopoé?Sababswitch kawijaksanaangaduh kamampuan pikeun ngahontal hasil anu dipikahoyong pas urang pencét saklar.Sakali kami ngaleupaskeun saklar, urang bisa balik deui ka operasi sarta nuluykeun.Ieu mangrupikeun tujuan switch touch, anu cocog pisan dina kahirupan urang sapopoé, sareng pamakeanna langkung seueur.

图片4


waktos pos: Aug-04-2022